top of page
2C7E33C5-D3A8-44B0-856F-10C452E8A830_edited.jpg

Ord Från tidigare brudar

Bli en av dom du också.

Hur är Ronja?: Välkommen

När jag kom till min syster där jag skulle bli sminkad inför bröllopet möttes jag av en go och glad göteborgska som utstrålade glädje och trygghet!


Det kändes så självklart, allt hon gjorde, alla steg och moment. Precis så trygg och säker som man vill att någon man släpper kontrollen till, ska vara!


Trots att vi var mitt i limning av lösfransar, klarar hon av att glatt och pedagogisk lugna en smått över exalterad 8åring som faktiskt tyckte att det var hennes tur att bli sminkad NU!


Sminkningen var helt otrolig och jag kände mig som en grym uppdatering av mig själv, och sminket satt där det skulle genom svett och tårar, hundratals kramar och miljarder av pussar! Tack Ronja! Jag kommer verkligen rekommendera dig till alla jag känner och någonsin träffar!!

Marie-Stockholm

Ronja är väldigt service-minded och enkel att jobba med. Förstod snabbt vad jag ville ha, gav bra input och kändes säker genom hela processen. Levererade lysande resultat.


Är snabb på att svara på förfrågningar och följde upp bra. Hon levererar ett helhetskoncept. Duktig på både smink, hår, ger bra input på övrig styling och är dessutom underhållande under tiden. Hon är trevlig att ha med i sammanhanget och är samtidigt proffsig och utför sitt arbete på bästa sätt.


Rak kommunikation och det kändes som att jag var i trygga händer hela tiden där jag visste att hon gjorde allt för att jag skulle se så bra ut som möjligt.


Bra produkter, generös med tips och bra prisläge. Ett väldigt prisvärt helhetskoncept. Fantastiskt med en och samma person som kan lösa allt, istället för att anlita flera personer som ska ordna olika saker. Där sparar man både in på tid, logistik och pengar.


Sminkningen sitter väldigt bra och länge. Ronja är inte bara otroligt duktig på det hon gör, hon är smart och affärsorienterad också .

Malin-Vallda

Kan starkt rekommendera Ronja som MUA i samband med bröllop. Sminket blev superbra och lyfte fram ens bästa sidor. Något som vi verkligen uppskattade med Ronja var att hon är flexibel och gör det lilla extra för sina kunder! Med sin härliga personlighet bidrar hon till en stämning som är på topp under förberedelserna. Sminket höll hela dagen och kvällen och vi kan inte annat än tacka Ronja för att hon gjorde så att jag och min man blev våra bästa jag under vår stora dag <3

Hilda-Marstrand

Første gang jeg møtte Ronja var på min bryllupsdag. Jeg hadde i tiden før vi møttes sendt henne noen bilder av hvordan jeg ønsket at hår og sminke skulle være. Jeg var så klart spent og litt nervøs for om det ville bli sånn jeg hadde tenkt, da vi ikke hadde hatt prøvetime på forhånd. Men dette var ingen problem. Ronja skjønte akkurat hva jeg ønsket. Hun hadde full kontroll og jeg kunne bare slappe av! Hun er nøyaktig og så hva som passet til akkurat meg. 

Jeg er så takknemlig for at det var du som hjalp meg denne dagen<3

Benedikte- Dals Långed 

Ronja är gullig, lyhörd och tålmodig. Med sitt lugn och proffsighet gav hon oss en fin start på den stora dagen och vi höll oss snygga ända in på småtimmarna. Hon lät sig inte störas av en entusiastisk åttaåring som sedan blev överlycklig över att även hon fick lockar i håret som häll och glittrigt smink!

Sanna- Värmdö

Hur är Ronja?: Omdömen
bottom of page