top of page
F8E41353-B017-437A-886D-544CE4A0D573_edited_edited.jpg

KAN DU TA DIG TILL OSS?

Självklart tar jag mig dit ni är. Skulle ni inte ha någonstans att vara så fixar jag även det. 
Alla resor inom Göteborg stad ingår, Malmö och Stockholm efterfråga fastpris. Resor utanför Göteborgs stad det 50kr/mil eller be om offert. Jobbar ihop med flertalet hotell runtom i världen så tveka att inte fråga oavsett vart i världen ni befinner er .

IMG_7895.JPG

HUR LÅNGT INNAN HAR MAN KONSULTATION KRING HÅR OCH SMINK?

Detta är såklart upp till var och en. Jag tycker ca en 3-1 månad ifrån bröllopet om man har möjlighet. Alltid skönt att kunna bocka av en sak i planeringen. Samt att det finns tid ifall det skall beställas hårsmycken, löshår etc etc. Samtidigt så brukar det finnas ett humm om färger, klänning och blommor vid denna tid. Allt är lite mer klart helt enkelt och du kan sätta bock på en punkt i ToDo listan.

4C31B701-7691-445E-AE34-468CAE04609B.JPG

BEHÖVER JAG SOM BRUD KÖPA NÅGOT TILL BRÖLLOPSDAGEN?

Normalt sätt så nej. Älskar du ett visst läppglans som du kan fylla på med under kvällen, skall du självklart ha detta. Detta går vi även igenom på konsultationen, du väljer även själv kring hårsmycken etc men jag har tips på vart sådant kan köpas. Annars får du i de flesta bröllopspaket en liten goodiebag av mig där du finner alla enligt mig must haves till bröllopet.

Frågor och svar: Tjänster
bottom of page